Gitaarles Spijkenisse

Wil jij gitaar leren spelen ? Meer technieken en begeleiding nodig ?

Neem dan gitaarles in Spijkenisse bij GuitarBeat !

Wie ben ik 

Mijn naam is Camiel Rollé, ik ben 24 jaar en woon in Barendrecht. Sinds jongs af aan hou ik mij al bezig met muziek, zo ben ik opgegroeid in een muzikale familie, mijn moeder zangeres Glenda Peters won in 1984 de soundmixshow.

Inmiddels speel ik al 16 jaar gitaar, volgde ik lessen bij André van Vliet in Barendrecht en deed ik een opleiding gitaardocent aan ‘The BeatAcademy’.
De afgelopen 7 jaar houd ik mij bezig met mijn eigen band, genaamd “The Hearing Dogs”, en treed ik regelmatig op (denk aan evenementen zoals Metropolis, De Grote Prijs Van Rotterdam, Left of the Dial).  Ik schrijf dus ook zelf muziek, waarbij ik geïnspireerd raak door vele genres. Van Blues naar punk, britpop en jazz, van alles pik ik iets op.


Deze verschillende genres zullen we ook behandelen tijdens de lessen, zo is er voor ieder wat wils. Natuurlijk kijk ik naar ieder individu en pas daar mijn les op aan.
Naast het bespelen van de gitaar en het lesgeven, heb ik een eigen bedrijf waarmee ik eigen gitaren ontwerp en bouw. Zo heb ik niet alleen verstand van het muzikale aspect, maar weet ik ook goed hoe de gitaar in elkaar zit.


Graag help ik jou met het onder de knie krijgen van het spelen van je favoriete nummers, maar ook het leren van verschillende technieken en speelstijlen staat centraal. Vraag vooral een gratis proefles aan, dan zien we elkaar snel!


Interesse?

Interesse in het nemen van gitaarles in Spijkenisse? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles